lördag 17 januari 2009

Blondinfeffe blir blondinfette

Jag ville bara säga att efter att Majkur Makonnen har blivit född så kommer Blondinfeffe att se ut såhär:























Anledningen till varför jag påpekar detta är inte för att vi ska samla in något stöd till Majkur Makonnen så att hon också får mat, utan främst för att de där sparris-tjotenflöjten-inläggen var så tråkiga att jag inte ens orkade titta på dem. PUH! Fram med Majkur!

Angående sparris

För att även de som inte tror på sparrisens napalmeffekt ska bli övertygade, så yrkar jag på att vi under kvällens p3guld-gala äter ofantliga mängder burksparris. Finns det plats i magen så tycker jag dessutom att vi äter en stor mängd rödbetor. Alla får sedan i läxa att gå hem för att lukta och titta på sin urin.

Här var det dött

Nu har det varit på tok för stilla här i Lill-Dalecarlia alldeles för länge därför tänkte jag starta på en ny tråd här. Ett utmärkt samtalsämne och för den delen isbrytare vid finare middagar som kanske är lite stela.

Sparrisdoften som sätter sig på urin efter intag av det ena ämnet och utsläpp av det andra ämnet. 1) Existerar fenomenet? 2) Vad påverkar fenomenet? 3) Är det inte detta det festligaste någonsin?

1) Ja, utan tvekan, det är bevisat av åtskilliga empiriska studier utförda av undertecknad.
2) Mängden av sparris påverkar förstås, men även typen av grönsaken. Frysdisk sparris ger minst påverkan, färsk sparris medelnivå men kamrater! Burksparris, det är som att känna doften av napalm i gryningen.
3) Tveksamt, men jag står vid vad jag kommit fram till.

Okej, samtala nu kring ämnet, ge ris och ros.

torsdag 15 januari 2009

Fredagsnöjen

Jag tycker att det låter alldeles utmärkt med någon sorts umgänge/social aktivitet på fredag. Jag måste säga att det känns väldigt spännande också att försöka lösa det utan alkohol eller chips. Jag är inte säker på att jag vet hur människor umgås.

Men nog är det värt ett försök?

tack Cajjan!

onsdag 14 januari 2009

Jag vill jag vill jag vill

Jag är med! Men jag går också på någon konstig diet så det blir ingen chips. Kanske ingen alkohol heller. Men glatt humör ska jag nog kunna bjuda på!

Kan man föreslå lite umgänge?

För att lindra alla sår, trösta de som studerar, och roa oss andra skulle jag vilja föreslå en liten träff på fredag kväll. Jag tänker mig en kväll i sällskapsspelets anda. Till det här kan man tillföra vad man vill såklart. Om man vill ha lite alkohol, euroshopchips direkt ur påsen eller något annat trevligt. Sist jag drack alkohol stod jag och grät på någons altan, så jag håller mig undan alkoholen. Jag går dessutom på någon idiotisk diet, så jag håller mig undan chipsen också. Men er kan jag inte hålla mig ifrån, er blir man varken tjock eller berusad av. Eller?

Bestäm en plats och tid, ta med ett spel, och erat bästa humör så ska vi se till att saker och ting blir bra igen.

Får man föreslå ett namnbyte

Picknick vill som vanligt vara diplomaten i sammanhanget. Han borde kanske hetat det istället för lit.vetaren. Men båda känns ju som så träffande beskrivningar av honom. Bättre än Picknickkorg i alla fall. Vad är det för jävla namn?

Ska vi ta och lösa det här med Peru

Jag känner mig en smula felciterad och förvanskad. Är det något som jag inte vill ska råda på bloggen är det osämja, därför kan vi väl ta och reda upp det här.

1) Vi tre som funderar på att åka till Peru är ingen exklusiv skara. Vi pratade om det i fredags när vi sågs. Alla invånare i Little Dalarna är såklart välkomna att resa med.

2) Jag tror inte att jag sa åt dig, Michaelsson, att du inte borde följa med igår när vi sågs. Du ansåg inte att Peru stod på din lista och ville åka till Afrika, något som inte stod på min lista.

3) Idén är än så länge ganska vag, den ligger 16 månader in i framtiden och ca. 40'000 kr från att realiseras.

För att avrunda, jag vill åka, jag tänker göra allt i min makt för att se till att det blir på det sättet. Alla andra är också välkomna.

tisdag 13 januari 2009

Till Sandra (och lite till er andra).

Okejdå, jag vill egentligen också åka till Peru.

Men det är inte Peru det här inlägget skall beröra utan min kofta och detta är främst riktat till Sandra. Jag skulle behöva att det kom till stånd någon form av koftöverlämning till mina föräldrar, helst innan fredagen.
Problemet är bara hur detta ska gå till rent organisatoriskt. Min mamma förde fram de två förslagen om att du skulle lämna den till någon som de kände, exempelvis Fredrik (jag vet, högst märkligt), men när jag sa att du inte var en best som kissade på folk som plingade på, så sa hon att de kunde åka förbi dig och hämta koftan. Och då behöver jag din adress. Men så tänkte jag att du inte skulle vara hemma och då kan du ju lägga koftan i din brevlåda. Men så tänkte jag att du kanske inte vill att främmande människor gräver i er brevlåda. Så att nu svamlar jag här istället. Har du något bättre förslag?
Slut.
(Det bästa förslaget vore ju att du kom ner hit med koftan, styr upp det vetja).

En liten ursäkt och mer därtill

Okej, jag ber om ursäkt för mitt lite lätt intoleranta inlägg där jag förklarade krig mot er. Eller jag berättade att jag hatade er rättare sagt. Nu har jag lite mer information om resan och picknickkorg säger att jag nog inte borde åka med. Eftersom jag har inställningen att vi kommer hata varandra omänskligt mycket efter den lilla turen. Men man vet ju aldrig, den inställningen kan ju ändras om man har tur.

Hur det än är skulle jag vilja hålla på Gabsans spår, att sommaren skulle bli väldigt lugn och skön utan er. Men om sanningen ska fram så skulle jag sakna er osannolikt mycket. Jag skulle ligga och gråta som ett barn i fosterställning och inte äta något på en hel månad. Eller inte.

Jag ska nu läsa på om det här hittepålandet, för jag är ytterst tveksam att åka till ett land där man inte förstå vad dom säger, eller där det inte finns någon kultur att skryta med. Eller historia för den delen. När hittades Peru egentligen? Var det inte 94, strax efter Estonia? Eller var det ännu senare till och med?

Något roligt

Något roligt. Något roligt. Något roligt. Något roligt. Något roligt.

Nu Blondinfeffe borde väl människorna hitta hit om de googlar på något roligt?

Några svar

Sandra och Gabbis, självklart får ni också hänga med till Peru. Alla är välkomna. Men det verkar som att ni har bestämt er för att bojkotta vår resa. Jag förstår att ni är glada att bli av med Picknick och Feffe, men skulle ni inte sakna mig litegrann i alla fall?

Och på tal om vår statistik så har jag ingen aning om vad det är för tomtar som hittar hit via min blogg. Eftersom jag inte har någon statcounter vet jag inget om vem som läser Cajjan. Det kan vara skönt att leva i ovisshet ibland.

Följande rad är bara till för att ge oss lite fler roliga googlingar:

dvärgporr, grandmas' gone wild, milf love, bögkaffe, hjälp! jag tänder på amputerade

statistisk uppdatering

Så här ser vår veckostatistik ut:


Vi snittar 133 unika besök i veckan, vecka tre är då borträknad.


Så här ser vår geografiska spridning ut i Sverige:


och i världen:


Cajjan har överlägset lockat hit flest läsare, efter det följer Gabbis och sedan BlondinFeffe. Michaelsson hamnar på fjärde plats och jumbon tillfaller Picknickkorg.


Ingen har hittat hit genom att googla något roligt, så skärp er för fan!

måndag 12 januari 2009

Du kan va Peru.

Sandra, låt de där mongona åka till Peru och låt oss njuta av tystnaden hemma. Vad sägs om att kunna gå ofredat genom staden, kunna dricka lagom mängder med öl och inte behöva vara grammatiskt korrekt hela tiden. Himmelriket eller hur?

Ah, hur lång tid är det kvar så att man kan placera en liten nedräkningsmekanism på sidan av bloggen?

Utskällning

Så nu har ni alla bestämt er för att åka till Peru? Bara sådär?
Hoppas ni får en jävla trevlig resa då. Ja, för Michaelsson får tydligen inte följa med. Nej, skit i henne. Jag sparar mina pengar här hemma. Så jag har något fint att sitta på. Jag hatar er.

Ett litet rim

Peru Peru, kära du
önskar vi kunde åka nu
Men det är många månader kvar
Kom ihåg att den som spar han har

Klappetiklapp

Här klappas det vilt! Jag har räknat småpengar i en burk, det var nästan 200 kronor. I den här takten kommer jag få använda all den spanska jag behärskar framåt sommaren 2018: Si, hola Franco tortilla burrito. Ce, Taco?" Det betyder "Ja, hej Franco, tortilla burrito. Va, taco?" Mycket användbart enligt Lonely Planet.

Jag har redan testat av vara på resande fot idag. Västmanland och hem igen. Jag känner att jag har vuxit som människa

Va?

Har jag varit borta alldeles för länge? Vem ska till Peru? Varför ska du till Peru? Är ni flera som ska åka? Eller är jag totalt dum i huvudet?

Jag är förresten ledig nu. Ledig ledig ledig. Ring mig så kan vi hitta på något.

alla vi som ska till Peru klappar nu

klapp, klapp

söndag 11 januari 2009

Fylleblogg 1

Jag vet inte vad det säger om oss men om mig säger det att jag skapat fler sådana bilder ikväll. Vad har ni för er? Ni skapar väl inga fler internskämt som inte jag får vara med om?

Hm. Jag hade egentligen inget vettigt att säga och kan därmed fylla i (hoho) att jag även ätit cheeseburgare ikväll. Mmm. (Dock inte McDonalds. Och dock inte heller 16 stycken).

Tramsigt

Jag tänkte lägga ut alldeles för många fyllebilder på oss alla. Men så blev det för många. Och jag kunde inte välja. Och nu orkar jag inte.