torsdag 5 mars 2009

Goda nyheter!

Vattenskadan kommer åtgärdas på tisdag, så BlondinFefFesten kan äga rum I Casa de Feffo.

tisdag 3 mars 2009

BlondinfefFesten

Jag ska prata med kopparstaden i morgon. Vem vet, kanske så blir det kombinerad inflyttningsfest.

Haiwaa it is

Sandra, den snälla Cajjan finns. Men säg det inte till någon!
Hur går det med födelsedagsfestplanerna Feffis? Blir det fest trots vattenskada? Jag och picknick kanske får kolla på DH själva då. Borde inte Kopparstaden fixa en lägenhet till dig om det är vattenskada? Annars är min balkong tillgänglig.

Haiwaa, tror jag

Söndag, it´s a date!

Helgens eskapader, både i preteritum och futurum

Först och främst lär jag säga att Wild Kidz som alltid var bra, mycket bra till och med. Jag blev alldeles varm inombords när Fevzie bar lejonen fram till seger. Spännande, spännande Blondinfeffe. Ge fanken i att åka till Särna nu i helgen så kanske vi kan titta på söndag över ett glas Troccadero eller Hajwa? (Hajva? Hawwai? Hur stavas den där neongula läskeblasken?)

Tråkigt förresten med vattenskadan, lokal kan jag tyvärr inte heller stå för. Eventuellt ska jag hälsa på bror min i Skinnskalleberg, eller om det vill sig väl vinner jag en billig biljett till Metallica och får spendera helgen i den kungliga huvudstaden med den skäggiga sjuksystern och slusk-Mogulen.

Michaelsson, ta med din kamera och dokumentera alla feffisarna.

visstja

Jag har kanske en till dålig nyhet, BlondinFefFesten kanske måste flytta, rent fysiskt. Jag har fått en vattenskada i badrummet och hanverkarna skulle komma och börja "denna vecka eller nått". Förslag på lokal någon?

faan

Det blir inget DH för mig, har en såndär trevlig 17 timmars arbetsdag idag...
Alla andra kvällar är jag dock ledig.

Picknick, visst var det ett helt makalöst bra avsnitt av Wild kids i helgen?

måndag 2 mars 2009

Hörru Cajjan...

Men är det mitt fel att min schemaläggare tycker att jag ska jobba dom allra sämsta tiderna på jobbet? Jag är tydligen en slaskhink. Jag får all skit kastat på mig. Så ge mig lite stöd och uppmuntran istället nu. Kom igen...jag vet att du kan. Innerst inne någonstans finns det en fin och rar Cajsa.

Ni är ju för knasiga

Sandra, jag gillar hur du har typ tre timmar att spendera på oss den här veckan. Fint att du kunde klämma in oss i allt rasta, jobba. Men festa, amma slår allt. Det måste vara det ultimata livet. Morsa ena veckan, slampa den andra.

Picknick, vem är denna någon? MAN kanske känner lite förakt för NÅGON ibland när NÅGON briljerar med kunskaper MAN inte har någon som helst koll på.

Och Gabbis, melodifestivalen? Vad är det? Jag känner inte till detta begrepp längre.

Be cool, bubbla i pool.

Michaelssons planering

Min vecka består av promenader med en galen hund och jobb. Rasta, jobba, rasta, jobba. Det är ju bättre än amma och festa såklart.

På torsdag kväll finns jag dock tillgänglig. Likaså fredag dag. Då tänker jag tvångsträffa er vare sig ni vill det eller ej. (Okej Gabbis, du får dispans, dig tvångsträffar jag en finare dag)

Palatsrevolution

Gabbis, jag förstår hur du tänker. Jag har själv haft på känn att kunskap och vetande är lite föraktat och sällan uppskattat. Fastän någon kanske precis har sagt något jättespännande, om något jättenördigt, kan det hända att någon känner hur föraktet bara strålar mot denne någon.

Vad sägs om en liten kupp på gräsrots nivå som syftar till att göra nördigt till det nya coola.

Be cool - Stay in school

Legitimitet

Nördigheten är ohämmad. Jag brukar tänka på hur legitimt röstningssystemet är i melodifestivalen. Jag kommer aldrig att bli häftig, nej.

Veckan som kommer

Feffis, imorgon är det DH. Våra tisdagstraditioner är tillbaka.
Gabbis, mindmaps? Hur nördig har du blivit därnere?

Gabbis veckoplan

Detta fantastiskt spännande händer i mitt utomdalarneska (jaja tänk inte på ordbygnaden, picknickkorg) leverne.

Kärlek/relationer
Jag ska göra tusen mindmaps för att lista ut hur jag ska klara av den här bermudatriangeln som jag fastnat i. I övrigt kommer jag inte att byta kombo.
Skola/Jobb
Jag ska fortsätta vara Monika, nu med betydligt mer makt i form av ordförande över en hel kommité. Alla vet att detta kommer leda till revolter och demonstrationer. Spännande.
Fritid
Vet jag inte vad det är.

Visst är mitt liv oändligt händelserikt, tycker ni inte?
Fyfan vad tråkigt.

vad händer?

Vad händer i veckan? Alltså vad händer mer än BlondinFefFest på lördag?

tell me!