lördag 10 januari 2009

Under gårdagens ölsession spelade jag den här låten för pojkarna och bad dem lyssna extra när Frida och Markus sjunger tillsammans:



Pojkarna tycktes gilla det och Blondinfeffe kommenterade hur deras röster passar ihop på detta vis: "Såhär ska samlag vara".

Den människans associationsbanor är intressanta.

Guten morgen

Vem spelar spel med Per? Inte jag i alla fall. Jag jobbar dom sista timmarna på mitt pissiga nattjobb. Jag har 10 timmar kvar nu, sen är jag tillbaka i livet igen. Verkligheten kommer bli mildare, mjukare och trevligare på något sätt.

Har du Gabbis inte lärt dig att du inte ska hålla på att hota folk med stryk, skrika könsord och skicka hatbrev till höger och vänster? Då blir det lätt så att du inte får plugga det du vill, utan du måste plugga något tråkigt och värdelöst som du egentligen inte tycker om. Om det är karma eller din elaka och terroristiska sida är ju frågan.
Och den där boleron, jag kan väl skicka den direkt till dig? Smsa adressen baby. Så ska du få ett litet rött paket med vita snören.

Och för er andra som faktiskt befinner sig i Dalarna har jag bara en sak att meddela: Lägg undan jobb och skola, från och med Måndag är jag tillgänglig för allt som har med umgänge att göra.

Hallå?

Varför blev det pinsamt tyst här?

Jag kan väl berätta vad som händer i erat liv medan ni spelar spel hos Per.
- Jag hade tenta.
- Min nagel gick av. (Pekfingret, höger hand)
- Min anmälan till statsvetenskap har inte gått igenom så nu ska jag antagligen få läsa administrativ teknik. Tack snälla utbildningskarma.

Tänk vad ni missar här i Göteborg.

torsdag 8 januari 2009

varför?

Varför hyrde ni in en blondinfeffe-look-alike för att göra en film när han hetsäter? Folk kan ju tro att det är jag. Dålig, dålig stil.

Och förresten

Nu när jag har skickat in min uppsats tänker jag hetsblogga, för det har jag inte gjort på länge. Bloggat alltså, hetsat har jag gjort alldeles för mycket.

Borde vi ringa PETA?

När du skriver Kiwi, menar du då frukt eller fågel? För om någon av middagsgästerna har slagit ihjäl och lagt en död fågel under din soffa då undrar jag följande:
1) Varför hade du smyckat ditt hem med exotiska djur om syftet ändå bara var att de skulle dö?
2)Varför fick inte jag vara med i dödandet?
3) Varför har Gabbis lämnat en massa kläder och trasiga kläddetaljer hemma hos Michaelsson?

Med en fantastisk slutledningsförmåga al'a Poiroit säger jag som följande. Gabbis har slagits med en Kiwifågel, en dödlig batalj, med fatal utgång, fågeln kröp in under soffan för att dö och knappen la sig på bordet för att dra sin sista suck.

Om det är frukten Kiwi tror jag Johan tappade den på golvet, han ät frukt och satt vid soffan. Inte i utan vid. Alltså perfekt tappvinkel för att den ska studsa in under soffan. Slutledningsförmåga al'a Miss Marple

onsdag 7 januari 2009

Jag erkänner...

...att jag antagligen är ägare till allt det där. Eller iaf boleron. Den vore fint att få tillbaka. Hur man nu ska lyckas med det? Du kan ju skicka den till mina föräldrar som kommer om någon helg, eller så får du komma hit Sandra Michaelsson. Helst innan jag behöver den. Imorgon? Låter det bra? Knappen är antagligen min också. Det fattas en på min jacka. Fråga mig inte hur men det kan ha skett när vi aktivt sjöng någon aktiv jacklåt (finns det, äh det får duga som förklaring, jag har druckit tre öl).

Kiwin vet jag ingenting om, men jag antar att det blir ett evigt mysterium. Vi har ju ingen smyghetsätare among us, eller?

Lystring Little Dalarna!

Mamma har nu sett den lilla roliga filmen från nyårsafton och hon är mycket fundersam. Hon har tvättat den där mattan i köket som jag lyckades hälla en halv förpackning smält smör på (och kanske en och annan klutt skagentårta som någon lite hetsigt grävde i på nattkvisten). Men hon har även hittat en misshandlad kiwi som fick sätta livet till och lämnades i sin ensamhet under soffan. För att inte tala om den svarta lilla knapp som av mystisk anledning har legat på soffbordet fram tills ikväll. Vems är den? Gick det vilt till bakom kameran eller vad hände egentligen? Det finns dessutom en svart kvarlämnad bolero i kvinnlig storlek som söker en ägare. För att reda upp det här krävs ett special team. Jag tänker något åt CSI hållet, då kan jag passa på att skaffa mig en karl samtidigt. Ja, ända tills han ser mina håriga ben såklart.

Tack och adjö

Herregud, kan man vara för sjuk för att blogga? Hemska tanke. Nu går jag in i pluggmode några dagar. Hej hej

måndag 5 januari 2009

Jag är nog bitter

Jag är för sjuk för att blogga. Natten som passerade låg jag och feberyrade på mitt jobb. Min kollega tittade mycket skeptiskt på mig och skjutsade hem mig på morgonkvisten, trots att hon bor två mil åt det andra hållet. Så gör en god människa för en sjuk människa.

Den där granplundringen hade jag sett fram emot. Gräva ner allt som har med filthjärtan att göra och kanske dansa en liten sväng runt granen. Men nu är jag sjukskriven. Jag ligger hemma och gnäller ynkligt som ett barn. Framförallt är jag i princip döv på ena örat. Så återigen får jag nog säga att jag avstår allt som har med socialt liv att göra.

Det är skönt att höra att ni tröttnat på varandra efter intensivt umgänge under julen. Jag som bara hann träffa er två gånger. Tänk om livet hade varit snällare mot mig, så jag också hade haft tid att tröttna på er. Nu ligger jag istället här med febertoppar och saknar er så det gör ont. Det kanske är febern som gör ont när jag tänker efter.

Ni råkar inte känna någon slags alternativ medicinman kanske som kan slå ett par slag med sin käpp, nynna några konstiga ord, ge mig en dryck på getblod och fladdermusavföring så jag blir frisk?

Jag är inte bitter

Tack snälla Samuel, om det är så att ni har byggt någon form av tidsportal som transporterar mig snabbt och gratis (säkerheten är inte så noga, man ska känna att man lever som säkert Siw skulle ha sagt) så skulle jag komma på studs.

Och min anledning till bloggnegligering är tenta. Överallt. Men jag tänker såhär, jag vill gärna plundra granar (och även grannar) så om ni tar tag i bygget med tidsportalen och skickar någon i mitt ställe till tentan (helst någon kunnig om ekonomisk historia, kulturgeografi och stadssystem) som ser ut som mig, så ska nog det kunna ordnas.

Jag väntar ivrigt!
Hm. Nej Göteborg gör mig inte bitter, inte alls.

En liten inbjudan

Javisst har det varit dött här på Little Dalarna på senaste. Jag tror det beror på att vi har umgåtts såpass intensivt under julen och allt hån och förakt har kunnat ventilerats ansikte mot ansikte. Det är något jag uppskattat då jag slipper hånas här.

Därför tänkte jag bjuda in er alla, även Gabbis (om du har möjlighet att ta dig till Falun), till en julgransplundring imorgonkväll. Filthjärtan ska väck, Karl-Bertil glöggen skall drickas upp och det bjuds nog på något gott att tugga på.

Vad sägs?

Här vare dött

Vad tusan gör ni? Sandra, du jobbar ju natt. Du borde ha tid att skriva lite skit här. Själv jobbar jag på att skaffa mig ett liv igen efter julens moraliska utsvävanden.

söndag 4 januari 2009

Hej då Gabbis

Inga fler åh-det-här-är-första-gången-jag-gör-något-i-år-skämt! Och jag tycker personligen att Siw Malmqvist har varit julens absoluta höjdpunkt alla kategorier.