torsdag 28 maj 2009

Elefantminne

Nej Sandra, vi kan inte glömma det här nu. För en elefant glömmer aldrig! Du ska få betala för det här i evigheters evighet, tills du dödens dör. Eller tills imorgon i alla fall.

Billabillabilla

Äsch. Vi behöver väl inte rota i det här mer nu va? Jag var lite upprörd och lät det gå ut över de enda människorna som står ut med mig. Jag ber inte om ursäkt, det skulle jag aldrig göra. Men vi kan väl bara glömma det här nu va?

Snyftar

Nej, nu blir jag faktiskt lite ledsen. Alla har vi våra brister, vänner ska faktiskt kunna se förbi dessa och tycka om varandra ändå. Jag har behov, ok?! Det har vi alla. Vissa saker kan man inte komma undan. Jag tar på vad jag vill, när jag vill.

Nu jävlar

Sandra Michaelsson. Jag vet inte vad du har för önskedrömmar om att jag ska raka mitt kön och lägga ut det på bloggen. Varför vill du se mig som ett barn? Du borde söka hjälp. Pedofili är inte ett naturligt tillstånd. Det skadar naturen, det skadar dina ben, det skadar din själ. Detsamma gäller twitter. Vem fan bryr sig om jag är på väg att åka ut till ett torp, tar en fika eller spelar tamburin. Alla som har twitter är otrolig egocentrerade.

Allt annat sagt om Little Dalarna-medlemmarna håller jag med om, speciellt det där om Blondinfeffe eftersom han tror att han ska få vifta på svansen framför min man Mums Zelmerlove.

Bra där Sandra!

Du har rätt med det där att vi har blivit för snälla, så det ska du ha ett tack för.

Men vafan är du helt jävla dum i huvudet? Korkad fråga, det vet jag ju att du är. Du har ju blandat ihop mig med någon helt annan! Det jag stör mig mest på med dig är dock inte din totala avsaknad av intelligens (även fast jag inte viste att man kunde ha ett negativt tal som IQ innan jag träffade dig), det är ditt jävla "nattarbete". Ja, Sandra, vi vet att du inte jobbar med att svara i telefon, och vi vet att du inte jobbar i kupolen. Du jobbar på kupolens parkering, nattetid, behöver jag säga med vad? Om man säger den svenska titeln på ditt yrke, fast utalar det på spanska och sedan översätter det tillbaka till svenska så blir det i alla fall "timme". Det där blev nog lite svårt för dig. Ja Sandra, vi vet att du jobbar med att hora. Det är ok, men du kan väl för i helvete duscha efter jobbet? Du luktar så förbannat illa när du ska umgås med oss, och ibland så har du torskslem i håret. Man törs ju knappt ta på dig, till och med dina fingrar har ju könssjukdomar. Fy fan!

Ballaballaballa!

Jag är typ den tröttaste tjejen i stan och tänker passa på att använda det som ett utmärkt ögonblick för att säga ett par väl valda ord till er. Den här bloggen har ju blivit så jävla kärvänlig och är inte alls hånfull. Det tycker jag är skittråkigt. Skittråkigt! Hör ni det? Vi är såna jävla mesfittor så jag skäms!

Here we go:

Gabbis: Herregud kvinna! Skaffa dig Twitter! Vad är det för fel på dig? Alla dina vänner som räknas har ju twitter. Alla som räknas överhuvudtaget har twitter. Oprah, Demi Moore, Satan, jag och Obama. Dessutom har jag hört rykten om att du har planer på att ta en bild på dig själv när du rakar ditt kön och lägga upp på bloggen. Det Gabriella är INTE okej. Jag vill inte se ditt pubishår ligga och skräpa överallt. Jag vill inte se din otroligt nöjda blick när du ser ut som en 10 åring på könet igen. Skärp dig nu!

Blondinfeffe: Kan du snälla sluta ta fram snoppen varje gång du träffar Picknkickkorg? Jag blir så förbannad och äcklad! Du är vidrig. Du är som ett jävla liggsår. Hala in det där som ska föreställa en snopp och skärp dig. Det är fan dags att anmäla dig till Nix-Ollning snart. Och vet du vad som händer då? Va? Då kommer en stor karl med huva och yxa i handen och hugger av dig den där äckliga kroken som hänger ut. Fy fan!

Picknickkorg: Vad är det med dig egentligen? Va? Är det så jävla svårt att låta bli den där spritflaskan i alla fall någon gång i veckan? Varenda gång vi ses har du suttit i timmar och laddat upp med sjömanssprit, rysk vodka och hemmagjord vinoshinto. Jag är så jävla trött på att du luktar död hud, avgas och sprit precis hela tiden. Nu får du fan ta och rycka upp dig ditt alko-luder! Och sluta kasta spik på blondinfeffes snopp när han tar fram den. Den är ful och illaluktande, det vet vi alla, men du behöver för den sakens skull inte vara elak mot killen.

Cajjan: Ingen vågar säga det till dig, för det är ett så jävla känsligt ämne hela tiden, men jag har fan fått nog nu. Det vore så jävla skönt om du kunde sluta upp att på dig själv när du är bland folk. Nej, det vore fan på tiden att du skärper till dig! Finns det någon som är äldre än 4 som sitter och tröst-onanerar mitt framför alla? Ja, mongolider håller på med sånt. Är du mongolid? Och kom inte och skyll på att du är så jävla kåt hela tiden, det är vi väl alla? Men bara för att vi, med undantag från blondinfeffe, sköter oss och håller våra könsorgan inne och låter bli att kasta fram juversen var vi än är ska vi väl ändå inte behöva straffas för det. Det är faktiskt vidrigt. Riktigt vidrigt. Dessutom låter du så jävla konstigt när du har fladdrat klart med lilla lisan.

Så. Nu när vi har rätt ut det här kan vi kanske gå vidare och glömma det som varit?

måndag 25 maj 2009

På obefintlig efterfrågan

Idag har jag varit på KTB på morgonkvisten. Jag har läst ut all min kurslitteratur så nu sitter jag och gör anteckningar. Jag gillar att göra anteckningar, det är då jag lär mig som mest. Mellan klockan 13-15 (akademisk kvart) så hade jag föreläsning med Marco. Den handlade om nationalism till terrorism. Jag spelade mobilspel sista timmen.

Efter det åkte jag och träffade min farmor som är i krokarna. Vi åt mat och jag visade upp min lägenhet och min pantsamling. Hon blev nöjd och tror att jag kan överleva på pantpengarna den här sommaren.

Sen gick jag förbi KTB en sväng igen för att se om någon rolig satt där, jag tyckte det var lite tråkigt att vara alldeles allena, men så kom Madde hem och nu har vi vår traditionella sitta vid våra datorer-dejt.

Jag kommer antagligen avsluta kvällen med att titta på ett avsnitt av gilmore girls för att sedan försöka lura mig själv att gå och lägga mig tidigt, då jag måste vänja mig vid att vara vaken på morgonen för att nästa onsdag har jag en tenta som börjar klockan 08.00 (ingen akademisk kvart).

Så är livet här i Göteborg, visste väl att ni ville veta hur jag har det.

rapportera!

Sandra och Picknick, hur har det varit i jämt-/tyskland?

Jag vill veta, jag måste veta!

Jag har ju varit i torpet, det var lugnt och skönt (ni måste berätta mer än vad jag just gjorde).