fredag 8 maj 2009

Börja pendla kvinna

Gabbis, du ser då bara problem, du måste börja se möjligheter. Om vi tänker ses på kvällen då är det bara för dig att ta ett tåg hem. Träffas vi vid åtta så sätter du dig på tåget vid tio, hinner plugga under resans gång, sedan direkt från replokalen (hemma hos mig) går du till tågstationen och kan åter vara på KTB innan klockan ens har slagit förmiddag i Göteborg. Då slipper du känna utanförskap och istället kan du få uppleve den äkta dalaglädjen som bara finns här mellan älvarna i norr.

Låter inte det bra så säg.

torsdag 7 maj 2009

Exkluderande

Jag tänker härmed framställa mig som ett bortflyttat offer, en roll jag gärna tar mig an och påpekar att jag har så fort jag får chansen.

Som jag har förstått det så pågår en massa konversationer mellan alla andra Little Dalarna-medlemmar när jag inte är med! Kan ni sluta umgås i verkliga livet eller dokumentera varenda möte här. Eller ge mig en gästplats i The Pittas? (Jag har smygtränat på guitar hero på min mobil).
Men i sommar, vad händer? Jag behöver info, jag har hört rykten om en ABC-resasång och andra ting.

Tacksam för svar
Er blindtarm Gabriella Larsson

klart man kan!

har du aldrig hört talas om en förlängningskabel, cajjan?

Det låter fint

Kvällen blir bra. Måste dock berätta att IGuru idag säger att vi skyttar är rastlösa och behöver utomhus aktiviteter. Kan man spela Rockband utomhus?

RE:Ang. ikväll

Ja. Ska vi träffs hos mig då? Kväll, lite käk sedan får det bli vad det blir

vad händer ikväll?

någon som vet? Ska the pittas träna? Ska det tittas på Weeds? Ska vi leka dunkgömme?

måndag 4 maj 2009

en liten fråga

Är det bara jag som tycker att LD har blivit lite dödare nu när vi (nästan) alla börjat twittra? Så ska det inte vara.

För att sätta lite liv här så publicerar jag nu det jag har spenderat största delen av min dag på jobbet för att tillverka.



Varsågod, Strindberg, Freud och Thatcher (nu i färg).