onsdag 11 februari 2009

Pensionärsklubben

Inte är jag förvånad att picknick och feffis blev äldst. Den ena citerar Proust och den andra äter bara socker som en riktig pensionär. Att Gabbis var yngst känns inte heller helt otippat. Men Sandra, bara 30. Det är ju skandal. Allt broderande och Per Morberg-tittande borde kvalificera dig för ett fett oranget kuvert.

tisdag 10 februari 2009

Tanten är död

Här har jag gått runt och snackat om att jag är pensionär. Men 30 år var ju ingenting.
Fast jag anar att det var det där med körkortet och bo hos sina föräldrar som drog ner det hela.
Nåja. 30 kan jag ta. Vi är ju snart där för bövelen.

Kom ihåg att ställ frågor på min blogg så jag kan leka blondinbella ikväll. Schyssta då.

fan

Jag är exakt lika gammal som picknickpensionären.

Gammal som gatan

Eller gammal som satan: 38.1 år borde jag vara enligt den där styrelsen som jag misstänker inte är någon riktig styrelse.

Frågorna var i många fall väldigt missvisande tycker jag. Nåja, jag är nöjd med att vara äldst. Om nu ursäktar ska jag göra något åt min annalkande 40-års kris.

måndag 9 februari 2009

Vuxnast

Jag trodde målet var att bli så gammal som möjligt. Jag är i alla fall 36 år i själ och hjärta! Kanske för att jag älskar Så ska det låta, Björn Hellberg och sill. Tänk er dom tre tillsammans, mmmm. Jag gillar fråga sju, "Har du barn?", med svarsalternativet "Ja, fast det var inte meningen". Önskar jag hade kunnat kryssa i den.

Hallååååååå?

Hallå? Hallå? Hallå?
Har alla emigrerat till Gävle och det är därför ingen skriver här?

Så nu eftersom jag inte har något bättre förslag så tycker jag att alla ska gå in på www.vuxenpoäng.com och se om ni är äldre än mig. (ja jag vet, jag borde jobba som deras informatör, men ingen vill anställa mig för att jag har oanständiga facebookbilder).

25,8 år, försök komma under det, gamlingar!