lördag 3 januari 2009

Hej då!

Nu åker jag mot södre breddgrader och det här inlägget skulle väldigt lätt kunna bli som det där vi-går-runt-i-en-ring-och-berättar-det-bästa-från-2008-och-Cajsa-vill-döda-mig-som-föreslog-idéen. Och ja, så kommer det att bli också.

Här är den här Faluvistelsens 5-i-topp (i oordning, precis som min packning).

- youDalarna.
- svart katthora
- Det heter faktiskt Aquavera.
- nyår (Sandra som den fantastiska värdinnan - toppen)
- Siw Malmqvist.

Och avslutningsvis så vill jag även säga att Falun är den bästa staden jag varit i 2009.
(Flytta till Göteborg nu allesammans!).
(Modooooröv!)

Så pass

Så ni sitter där i samlad trupp och snorar ner varandra. Det är vackert.
Själv sitter jag i ensamhet och snorar ner mig själv samtidigt som jag försöker städa sakta men säkert. Herregud vad ni stökar ner.

fredag 2 januari 2009

Sjuka lilla Dalarna

BlondinFeffe här. Jag rapporterar hemifrån Picknickkorg, här är även Cajjan och Gabbis. Vi är alla sjuka och då menar jag inte "åhh herregud vad jag och mina vänner är sjuka", jag menar att vi sitter och snorar ikapp. Fyfan.

torsdag 1 januari 2009

God fortsättning

Nej Cajjan, någon Ivanhoe har det inte tittats på här. Jag har dock tvingats umgås med en mycket lortig och bakfull blondinfeffe, för att inte tala om den halvnakna och hysteriska Gabbis, hela långa dagen. Och jag som bara ville ligga och fisa under mitt täcke och lukta illa alldeles ensam. Nu var vi tre om saken och vissa kanske tycker att det är trevligt att göra saker tillsammans, men jag föredrar ensamhet framför en trekant i vånda och ve.

Och om jag får tacka lite för igår skulle jag vilja passa på att göra det. Jag vill inte bara tacka för ett trevligt festdeltagande, jag vill även tacka för årets lortigaste hus, en vindränkt fotölj, snusprillor överallt och skagentårta i hela köket. Tack.

Hörni!

Har ni dött av baksmälla? Eller tittar ni på Ivanhoe?

onsdag 31 december 2008

Ett rakt svar

Picknick: Ja, det är det.

Pärleporten

Är det narcissistiskt att säga att min video-tolkning är bäst? För det är den. Jag är synnerligen belåten.

Snart är det nytt år, hoppas att det blir gott!

tisdag 30 december 2008

Gabbis svarar

Jo Blondinfeffe, eftersom du uppenbarligen missat det sista jag skrev där i inlägget om att den som säger ett negativt ord kommer att dö en långsam död (som kan ta upp till 100 år) så ska jag berätta exakt varför jag inte orkade fixa det.

1. För att datorn hängde sig.
2. För att det hade tagit cirka 2 timmar att lägga upp alla klipp och jag ville inte leta reda på blondinbella.
3. Du kan väl söka på blondinbella själv, din slöis (OH ONDA ORD!)

Och ja Cajsa, det gjorde du rätt i. Alltid är det någon som ska städa efter mig.

Nu ska jag googla frisyrer, om jag hittar någon så säger jag till.

Dagen innan imorgon

Gabbis! Nu tog jag bort ett tomt utkast som du hade skapat, antog att det inte var något viktigt. Vila ordentligt nu alla sjuklingar på LittleDalarna, imorgon blir det musiklekar för hela slanten.

varför inte blondinbella?

Varför fick inte blondinbella-klippet vara med som jämförelse? Nu lägger jag in det...


Så ska en slipsten dras

Vad är vi för idioter egentligen? Vem kom på den här idén?
Nåja, picknickkorg, du får mig att gråta som ingen annan man har fått mig att gråta förrut. Den blicken av lust blandat med total skam och förnedring kan vara det roligaste jag någonsin sett.

youdalarna:resultat

Kungen röker på nobelmiddagen







Björklövenfan träffar Foppa






AnnaLisa träffar Idol-Johan








Blondinbellas dagbok
Det sämre orginalet kan ses här.



Pärleporten







(Och jag vill inte höra en negativ kommentar från de andra medlemmarna för att det tog tusen år att lägga upp allt det här och jag har SnorWars del 3 pågående i min skalle.)

måndag 29 december 2008

Krångel krångel

Måste ni vara trotsiga och bestämma en annan tid och plats än den jag och Fredrik kommit överrens om? Halv åtta hos mig är det som gäller nu i alla fall.

Och hur skulle jag ha kunnat förgifta er när jag också åt tacosen? Det var dessutom en viss Gabriella Larsson som gjorde köttfärsen så ni får skylla på henne.

Sandra, man behöver inte ens gå in på redigera HTML. Kopiera bara det som står vid bädda in på youtube och klistra in direkt i inlägget så funkar det.

Positivt

Klart vi ska youdalarna idag. Jag vill passa på att spela in så många filmer som möjligt nu när min röst är lika hes och sexig som Richard Wolffs.

Tid och plats?

Smittohärden spårad

Om alla är sjuka, och Cajjan är immun mot tyfoid och kolera, något som jag vet att hon brukar ha i kylskåpet då och då. Kom igen, det är bara att lägga ihop ett och ett. Det är min fulla övertygelse att någon "kryddade" de tacos vi åt härom kvällen.

Eftersom jag inte är en vek människa är jag frisk och alert nu. Därför vill jag veta: ska vi youdalarna idag?!

Support

Man ska inte tro att man går säker bara för att vi inte haft något hejsan hoppsan i madrassen, sjukdomar liksom lurkar sig fram och bara man tänker på den andras hemort så blir man smittad.

(Och Sandra man går in på redigera HTML-fliken som står bredvid skrivgrejen - alltså där i hörnet, ser du? Bra, klistra in det där youtubeadressen som ligger under bädda in - på höger sida av ditt valda klipp, brukar se ut typ . Klistra in det när du är i HTML-läget och sen går du tillbaka till skrivläget och då uppenbarar sig en liten ruta med kryss på. Sen var det klart).

Hm, någon som vill anställa lite mer nattligt support? Du tror inte att mellandagsrean är på natten också så att vi kan fynda nu?

01:36

Lite Ibumetin, några timmars sömn och två apelsiner senare känner jag mig fortfarande febrig, yrslig, ont i kroppen och är i ett allmänt tycka-synd-om-tillstånd. Men nog ska det här övervinnas.

Om ni nu har smittat varandra....vem har då smittat mig? Vi har väl inte legat med varandra än?



Är det att utmana ödet när man har planerat att inhandla nyårsklänningen på mellandagsrean? Med febervärk och allt sen därtill. Nåja, jag har inget val. Gör jag inte det här kommer jag gå runt naken på nyår. Och det blir jävligt svårt att förklara för Ullis att det är så jag alltid gör, varje nyår.

Jag skulle förresten vilja lägga upp mitt klipp. Men förså mig rätt när jag säger att blogger inte riktigt fungerar som jag vill. Jag hittar inte ens hur jag lägger upp klippet. Tramsigt och töntigt.

Super-Caj

Ha! Jag är immun mot allt!

Sjukdomen är överallt

Okej, ni hade lagt upp era så då gör jag det med.


Och jag vill meddela att jag också är sjuk! Jag var helt övertygad om att det var för att jag gått över halva Sverige och att jag igår när jag var på en mastodontpromenad fick röda ben att snor då bildades i knävecken och sedan åkte uppåt i kroppen. Därför har jag hela dagen önskat mig att världen skulle ha linbanor överallt så att man slapp gå. Men nu ser jag att det är Samuel som har smittat mig med snor. Men jag står fortfarande fast vid att linbana är det bästa anti-förkylningskuren, men så länge testade jag med att äta en mandarin. Vi får se om det fungerar.

Och ja, bowling är farligt, men jag valde i alla fall inte klippet där en kvinna bryter nacken när hon åker skridskor. Jag har moral och gränser jag med. Eller något.

söndag 28 december 2008

Ge mig sprit då

Om det inte erbjuds en ordentlig skrubbning med tvättsvamp på en pinne och en sur, kedjerökande sjuksköterska som kan titta förbi för att ta hand om; vad är då meningen med sjukvården i det här landet? Var tar skattepengarna vägen?

Nåväl, det är lätt att säga att sjukdom är för de svaga om man är immun mot allt. Jag anser att sjukdom är karaktärsdanande och stärkande för själen. Nu har jag kurerat mig hela dagen med tv-tittande och C-vitamin. Därför undrar jag var och när vi ska ses imorgon för att föreviga vårat youdalarna projekt?

Sjuksköterskor har vita rockar, här säljer vi sprit

Värst vad det var gnälligt här. Sjukdomar är bara inbillning som drabbar svaga människor. Dessutom är det snart nyårsafton och då går det ju inte för sig att vara sjuk. Picknick: Eftersom jag är vaccinerad mot både kolera och tyfoid (dock är jag tveksam till om du har någon av dem) skulle jag kunna ta hand om dig. Men ser jag ut som nån jäkla sjuksköterska eller?

Vissa av oss har ju ett jobb att sköta (ett jobb där man dessutom inte kan sitta och "researcha" hela dagarna) så jag har ännu inte hittat något youtube-klipp. Möjligtvis kan jag tänka mig:


Vem känner sig lite tårögd?

mitt youdalarna

Efter att ha tänkt länge, så tror jag att jag vill köra med denna:



Eller eventuellt denna:

Ett febrigt instick

Jag tror det är febervärk jag känner i kroppen. Jag har ont i halsen och anar att en influensa är på gång hos Michaelsson.
Jag ska äta 1 kg apelsiner och trycka i mig en förpackning panodil innan jag går och lägger mig, om en kvart typ. Jag hoppas att picknickkorg inte är alldeles för sjuk. Och om du är det så är vi två! *high five*

Jag har paxat den där snorungen som säger "Modorööööv" till Foppa. Youtube roligaste klipp någonsin. Om jag nu är tillräckligt frisk för sådana aktiviteter dvs.

Krya på mig. Och dig.

till Michaelsson

Ditt inlägg om att du vill ligga med oss värmde. Det var allt jag ville säga.


Och nej, jag har inte hittat nått klipp än.

host host

Till att börja med, Gabbis, han kastar ett bowlingklot i huvudet på ett barn! VAD I HELVETE!!!

För det andra, jag är sjuk, det är synd om mig. Tyck synd om mig jag har kolera och tyffoid och en släng av allmänt lidande.

Därför vill jag avsluta med att jag uppskattar att jag är saknad Michealsson, det känns lite bättre, kom och ta hand om mig jag är dödligt skadad. Det är gammalt granatsplitter från 'nam som infekterar mig.

Aj aj, oj oj oj oj oj

Gabbis youdalarna - på riktigt

Hallå. Jag har paxat inslaget med den galna tonåringen som älskar Johan Palm. Bara så att alla vet.

Du ska inte vara allt för ledsen över att vi inte ska göra bowlinginslaget, blondinfeffe. Vi kan göra den också, som en bubblare.

Gabbis bidrag till youdalarna

Eftersom inte jag har något jobb eller aktiv fritid har jag nu hittat det perfekta youtubeklippet för mig. Jag tänkte att jag jonglerar, Fredrik är den andra människan.



Vi ses på måndag, herr Blondinfeffe.

Uppdrag godkännes

I love it!

Youdalarna

Kärnan, minus Michaelsson, har fattat beslut om vad vi ska gestalta i de kommande dagarna. Var och en här i Little Dalarna ska välja ut ett favorit youtube-klipp och sedan ska vi återskapa detta med hjälp av Gabbis kamera. Dessa ska sedan läggas ut här för allmän beskådan. Bäst klipp vinner alla övriga kommer att hånas.

Vi ska nu välja varsitt favvisklipp. Jag paxar a capellakören som sjunger nintendoklassiker. Jag ser verkligen framemot att samtliga skribenter här viker ihop sig till tetrisbitar.

Vad sägs om måndagkväll?

Howdy partners!

Jag har egentligen inte mycket att tillägga. Men eftersom jag är den enda som får betalt för att blogga, med undantag från blondinfeffe, och kan räkna mig själv som proffesionell bloggare så måste jag se till att upprätthålla någon slags nivå här. Att inte använda punkt för ofta till exempel. Eller. Använda. Punkt. Ofta.....

Jag vet inte om ni har märkt det, men den sentimentala sidan hos mig är sällan långt borta. Framförallt inte så här mitt i natten. Och att Cajjan totalt föraktar den sidan hos mig är jag medveten om. Vad ni andra tycker om det hela skiter jag i. Men i ärlighetens namn så kan jag ibland finna att jag saknar er. Ja, hur sjukt och bisarrt det låter, så kan jag göra det.
Okej, nu förraktar jag mig själv för det här och är värd så mycket hånfulla kommentarer ni kan skrammla ihop till. Men tro mig. Det här nattlivet dödar mig långsamt rent känslomässigt. Och eftersom vi råkar vara fem oerhört snygga singelbloggare så har jag bestämt mig för att ligga med varenda en av er. Det kommer göra ont, och jag kommer gråta. Förmodligen ni också. Men i slutändan kan det vara värt det.

Nu när jag tänker på det så behöver jag kanske inte ligga med er. Det vore trevligt på sitt sätt, men ni är alldeles för unga för mig. Istället ser jag mycket fram emot nästa gång vi ses.

Ge mig en timme, eller fler så kanske jag kommer med något aggressivt och envist istället. Det passar min image bättre. But this is what you get for now.