lördag 28 februari 2009

tack sandra

Jag tyckte verkligen om cakefarten.

Men hur går det egentligen?

Har Little Dalarna glömts bort eller vad håller ni på med?
Här vaknar jag upp bakfull och jävlig med en hund som ligger och rapar mig i ansiktet. Jag har ju haft bättre uppvaknanden. Att det dessutom smakar bajs i min mun är något jag tydligen måste leva med.

Nåja, det är inte därför jag är här.
Idag fyller ju blondinfeffe år. Ni vet han som hetsäter på nätterna och slänger skagentårta på mattan. Han som har slipsen på huvudet och som säger att han är en "pin pige" när han har druckit läsk.
Så grattis till dig ditt pissluder!

Det här är så nära cakefart du kommer...

söndag 22 februari 2009

Tveksamma beslut

Cajsa, du får kalla mig precis vad du vill. Sandra går naturligtvis alldeles utmärkt.

Och jag känner att jag här vill förtydliga min kommentar där om att jag inte vetat om den här informationen tidigare. Det var alltstå ingen syrlig emokommentar. Det var bara ett konstaterande. Om den lät bitter ber jag om ursäkt. Det var verkligen inte min mening.

Men för att återgå till den här anonyma personen vi ska klä ut oss till tycker jag vi lägger ner all energi på det hela. Jag kan tänka mig att raka av allt hår, jag kan dessutom tänka mig att spara ut polisonger. Det skulle nog bara täcka dubbelhakorna. Allt för konsten heter det väl? Allt för blondinfeffe...eller?

Jo

Ja, det känns bra att komma igång med bloggen igen. I love this place. Men det här med anonymitet hit och dit är ju så förvirrande. Hur ska jag kunna hålla reda på vad alla vill bli kallade? Ok, vi gör ett nytt försök.

Jag, Cajsa, som inte behöver vara anonym och vår vän, vi kan kalla henne fröken X, eftersom hon inte bloggar här har hon inte fått chansen att godkänna användanet av hennes riktiga namn, diskuterade igår om vi inte borde ha ett tema till den här festen. Födelsedagsbarnet, som vi lite neutralt sådär kan kalla honom, tyckte detta var en bra idé och vi började bolla teman. Jag: Cajsa, och fröken X, vår hemliga vän, tyckte att eftersom födelsedagsbarnet är kvällens huvudperson borde vi klä ut oss till honom. Så Sandra (får jag skriva ditt namn? jaja, försent nu ändå), du har inte missat något som alla har vetat i flera veckor. Den här informationen är inte ens ett dygn gammal.

Jag funderar på att gå all in på temat och raka landningsbanor i hårfästet och ett litet Herr Näver hål i bakhuvudet. Sen behövs det bara lite bajs i mungipan så är jag redo. (Var det här en för tydlig beskrivning av personen i fråga? Känner någon att deras anonymitet blivit kränkt? Är det någon som ens förstår något av det här tramsiga inlägget?)

Tack!

Under den numera traditionsbundna familjemiddagen jag deltog i under kvällen satt jag faktiskt och tänkte på att nu borde faktiskt Little Dalarna vakna till. Så tack Cajsa för att du tog det initiativet.

För att besvara dina frågor så måste jag först kolla så att vi pratar om rätt person. Jag trodde det var blondinfeffe som fyllde år, och att det var till honom vi skulle klä ut oss till. Den här Fredrik, vem är det egentligen?
Nåja, det är hursomhelst ett mycket festligt tema, som jag såklart inte hört talas om förräns nu. Och visst får du låna några av mina bågar. Jag har ett par gamla som är superslitna som du kan ta. Och polisonger fixar vi utan problem. Gabbis, kan inte du skicka upp Herr Näver också så blir blondinfeffe hel igen.

Dags att vakna

Nej, jag tänker inte sluta blogga på LittleDalarna. Det finns alldeles för många frågor kvar att ställa. Som t.ex. Gabbis, har du överlevt tentan? Och varför ringde du Fredrik en lördagkväll för att fråga om det är svårt att kissa med en penis?

Sandra! Får jag låna något par av dina glasögon till Fredriks födelsedagsfest? Temat är att alla ska klä ut sig till Fredrik och jag behöver ett par glasögon med tjockare karmar. Jag är jätteförsiktig med dom! Och kan du kanske sminka polisonger?