fredag 10 april 2009

Hörrudu!

Picknick! Menar du att vi är tjocka? Bara för att vi inte är bleka och undernärda? Fyyyyy, det blir inge bäbis för dig ikväll.

Hej Picknick, jag finns på riktigt

Även fast jag nu skulle kunna dra 1000 ordvitsar om mig som pappdocka (pappskalle, öh, dockskalle) så finns jag faktiskt och jag är hör och häpna i Falun. Imorgon ska jag glida med er, även fast jag hela tiden levt i tron om att vi skulle vara hos Sandra. Så det var ju tur att jag fick en hum om var vi skulle äta bäbisar någonstans. Jag hoppas du har på dig din finaste rutiga skjorta inför den stora dagen imorgon då vi ses och ska beakta att Gud inte finns på långfredagen.

Jesus finns dock säkert som pappdocka, om man känner sig lite rädd och illa till mods.

torsdag 9 april 2009

Hej Gabbis förresten

Vad kul att du är hemma! Vi ses väl nu idag (fredag)? Om du nu verkligen är hemma, på den där bilden där du håller i chips ser du mer ut som en sån där cut-out av wellpapp. Typ en sån där som Michaelsson har av Per Morberg i sin säng.

Du är väl med oss och inte bara i tankarna?

Knäckebrö' camp

Bifogar härmed en bild föreställande mina revben.
Om det är någon som var värd glass, chips och dipp i little dalarna. Då tycker ändå att det är jag.

Fat Camp

Det här är vad du missar, Picknickkorg. Fyra tjockisar som precis släppts ut från Fat Camp, redo att svulla.

Matporr när det är som finast.

Blondinfeffe hittade en Barbapappa i sin glass, eller är det bara hans egen spegelbild?

Cajsa...

...det där var ta mig tusan det finaste jag hört sen min bror konfirmerade sig.

onsdag 8 april 2009

Tack Cajsa, jag vet att det bar dig emot

Det där var så vackert att det inte ens går att skämta bort. Jag älskar Falun, jag älskar little dalarna, jag älskar er. Stora ord från en dvärg.

Till Gabbis

Eftersom alla är så glada att Gabbis kommer hit idag har jag spelat in en liten låt till henne. En låt som jag kanske inte gillar så mycket men som jag tror kan göra henne lite glad i alla fall. Och så vill jag påminna om att jag lärde mig spela det här instrumentet för fyra dagar sedan alltså inga klagomål på det tack.


Svar på frågorna!

1. Jag tycker att den som googlat "milf i dalarna" är snäppet äckligare.

2. Förlåt för att du känner att vi internmobbar dig lilla vän. Det är inte meningen. Det handlar om lammkött. Alltså inte små spenstiga pojkar man vill sätta tänderna i utan lammkött som i kött från lamm. Dvs lammbebisar. Jag har lite svårt för att äta bebisar nämligen, så jag har väl gnällt lite och klagat en del. Som sig bör skulle man väl kunna säga.

Och nu är det ju plötsligt onsdag. Det betyder ju att du kommer hem idag!
HURRA HURRA HURRA!

tisdag 7 april 2009

Frågor

1. Picknickkorgar, Göteborg. Varför har någon googlat det? Människor är läskiga.
2. Vad är bäbisar? Varför internordmobbar ni mig? Ni är läskiga.

Svar tack.

lite stats

Så här googlar man sig hit:



Så, man borde definitivt hitta hit om man skriver "Sandra Michaelsson är en milf i dalarna som jag vill ha samkväde med, fast hennes barn är riktiga wild kids som har sparrisdoftande urin, eller vad säger du gabsan?"

Update:

Det blir bäbis på fredag. Mmm, nu ska jag leta upp ett riktigt bra babyrecept. Yummy yummy yummy, I've got baby in my tummy.

måndag 6 april 2009

Vit som snö

Vit månad är en jättebra idé. Ingen mer bakisångest! Men vi får se hur länge det håller. Jag har i alla fall fortfarande inte hämtat mig från helgen som var och orkar inte tänka på öl överhuvudtaget.

Sandra, fantastiskt bildspel! Men det har jag nog redan sagt. Det har som sagt blivit mer IRL kommunikation på senaste. Ikväll ska jag undersöka möjligheten att äta lite bäbisar på fredag. Jag hoppas på det. Mmmm, babies...

PS. WTF?! Är inte Skurt en riktig människa? Taskigt Gabbis! Snart säger du väl att jultomten inte är på riktigt heller.

Vafalls!

En vit månad? Har ni blivit tokiga? Vit måndag lät sju gånger bättre och jag förstår inte, ska vi kunna umgås utan alkohol? Det är ju som att tro att Skurt är en riktig människa. Eller något.

Nej ni får ha någon form av paus i den här vita månaden för att jag har förväntat mig en Korsfest hemma hos fredrico på torsdagen, men om det är så här det ska vara så vet jag inte om jag vågar att umgås med er.

Jag och min lever känner sig lurad och förolämpad.
Hmm.. Vit månad, jag är skeptisk. Men jag kör en vit måndag istället.

6 minuters frihet

Gabbis, vi har tydligen blivit lite analoga på sista tiden. Jag var själv lite besviken på den minimala uppmärksamheten för det där bildspelet. Men i det verkliga livet (Alltså IRL) har det minsann uppskattats. Det låter helt sinnesjukt att vi har börjat gå tillbaka några steg, från totalt handikappade att disskutera något utan en blogg till att helt plötsligt prata om saker som aldrig ens dyker upp på bloggen.
Kan det vara för att vi börjat ignorera Little Dalarna? Om så är fallet tänker jag icke tollerera detta!

Nåväl, dina vänner har tagit ett beslut att ha en vit månad från och med nu. Jag försökte övertala dom att i alla fall vänta tills du åkt hem igen Gabbis, så man kan dricka lite sprit samtidigt som man lyssnar på dina Göteborghistorier. Men jag överröstades snabbt. Så nyktert it is. Så det blir väl till att sitta hos picknkickkorg i vanlig ordning och spela tv-spel. Och det är absolut inget fel med det. Det är fint på många sätt och vis. Synd bara att man inte får dricka lite sprit.
Men på den långa fredagen har vi påskmiddag för hela slanten. Det blir sill (utan nubbe såklart) och massor av ägg. Det ryktas om att vi ska äta bebisar också, men vi får se hur det blir med det.

Nu har jag försökt undvika mitt jobb med att skriva ett lite för långt inlägg. Men jag kan inte fly längre. Chefen börjar titta på mig som om jag närsomhelst ska få en melon i pannan.

Fan!

Mästerverk

Jag förstår inte att ingen har tagit sig tid att hylla det fantastiska bildspelet som allas vår Sandra Michaelsson knåpat ihop. Så nu gör jag det.

Vilket mästerverk! Vackra minnen, vackra bilder, vackra människor.

Så nu var det färdighyllat. Kan någon berätta för mig vad som sker på påskhelgen förutom att jag kommer hem! WHUW!