lördag 20 december 2008

samkväde

Gabbis kapade just min användare, detta är vad hon skrev: "Gabriella har kommit hit nu. Jag älskar henne, hon är rolig och snygg och spännande och en frisk fläkt i varje människas liv". Jävla baconros. Hela gänget sitter nu och umgås, men jag bloggar. Nu ska picknick sno datorn för att uppdatera sig här på Little Dalarna, han har inte läst på ett tag säger han. Picknick sa just att har raggat upp ett gäng gamlingar. Jag tycker att det är läskigt att han får jobba med våra äldre. Usch.

Order från Admin

Nej, jag tycker alla ska komma hem till mig ikväll och beskåda allt nytt i min lägenhet och dricka min lingonglögg. Därmed basta!

Picknickkorg: En caipirinha blir man alltid glad av. Ännu gladare av två. Men alla goda ting är tre, så det vore nog det perfekta antalet.

Godmorgon

Du och jag Gabbis, och tydligen blondinbella. Jaja, hon är ju ändå harmlös. Tänk om det hade varit du, jag och Idi Amin. Det hade känt väldigt konstigt.
Varför såg du Mamma Mia igen?

Ni är ju några som skryter om att ni har egen lägenhet och gran och allt det där. Bjud in oss, visa upp den, och sätt på lite musik. Genast har vi ju en stämning som räcker fint för oss alla.
(Blondinfeffe, när jag skriver visa upp den, så menar jag naturligtvis lägenheten, kanske granen, inget annat!!)
Ska det drickas lite glögg kanske? Eller något annat med alkohol?

Om ost och annat

Jag vill inte äta din ost Feffe, du försöker såra mig. Men det ska jag säga att det biter inte på mig, jag förstår inte varför du försöker spela ut bögkortet på mig. Det är trots allt du som ligger med män.

Nu sitter jag på jobbet och försöker förstå varför jag trodde att en Caipirinha var det som behövdes för att min själ skulle bli glad. Nåväl, vad händer ikväll?

och en till

Uppenbarligen så är det inte bara du och jag Sandra som är förenade i själsroten, Blodinbella tittade också på mamma mia igår. Där ser man.

Som en och samma lika

Sandra, jag ska säga dig att vi har kanske det mest synkroniserade livet någonsin. Det är som att vi är två tvillingsjälar som slitits itu av ödets våg, som två hjärtan som strävar efter att bli en, som ett barn som tror att den fått en tumör, men egentligen är det bara den outvecklade tvillingens fot som sitter i pannan. VI är helt enkelt en.

JAG SÅG OCKSÅ MAMMA MIA IKVÄLL.

Jag kommer 18.30, jag förväntar mig som alltid fanor och fanfarer.

fredag 19 december 2008

Är det fredag idag?

*torkar upp lite dregel*
klart vi ska äta ost blondinfeffe. Jag hjälper det mer än gärna.

Det är fredagskväll och här sitter jag efter middag och filmtittande med familjen. Jag har nu sett den där nedrans Mamma Mia som ni flickor talar så gott om. Och jag var tvungen att se Stellans stjärt OCH himself i Abba kläder. Jag småled genom hela filmen och försöker ignorera att den där "feelgood" känslan som dunkar litegrann i venerna faktiskt kom fram.

Hursomhelst, imorgon är det Lördag. Jag är ledig, Gabbis kommer hem, och jag förväntar mig verkligen att vi ses imorgon? Deal?

ost!

Gud vad vi ska äta ost, jag har fått två kilo cheddar av kommunen i julklapp. Kommunen vill nog att jag äter ihjäl mig under julen. Snälla, hjälp mig så att jag inte äter ihjäl mig. Får jag ingen hjälp så kommer jag ju att äta upp den själv på en kväll.

Michaelsson, jag gillade rimmet till Cajjan.

Bloggstress

Gud vad ni hetsbloggar! Vi vanliga dödliga som har ett liv hinner ju inte med.

Picknickkorg: jag tycker inte att du är lämplig att lämna kommentarer. OCH du luktar illa.

Sandra: Uppskattar du mig bara för mitt utseende? Jag gillar det. Men nån Blondinfeffe vill jag inte ha i julklapp.

torsdag 18 december 2008

Yesbox, det är jag.

Varför får inte jag äta ost? Jag äter macka med eldorados kalkon. Ja så är det fattiga studentlivet.

Och ett julrim var det:
hej
jag är en tjej
jag gillar din grej
inte den grejen, nej
så snälla du, säg
kan jag få smaka på din sej?
Hej
då.
Fan det skulle inte bli snuskigt, men varför blir det alltid det. Jag kämpade så där när jag kom till tredje och fjärde meningen men såklart så gick det utför.

Michaelsson rimmar

Jag vill ge dig denna gåva
Han kan både skrika och dansa bossanova
Tyvärr finns han inte i pocketutgåva
Men han duger i krig, det kan jag lova.

God Jul Cajjan, du får Blondinfeffe i julklapp av mig.

Bara för att säga min sak

Här kommer man hem med blöta strumpor (jag stjäl hejdlöst uttryck från någon annan), jag är trött och ätit ost hela kvällen. Nu ångrar sig säkert blondinfeffe att han inte ens ägnade en tanke åt att umgås med andra än sig själv under kvällen. Vi har nämligen ätit ost. Massor av ost. Jag och picknickkorg alltså. Tillsammans med andra vänner. För ja, det finns andra vänner utanför Little Dalarna. Men jag inser ju att jag inte har något gemensamt med dom längre. Det är NI som är kärnan av mitt liv uppenbarligen. Ja, jag sörjer det lika mycket som ni gör. Men vad ska man säga till människor som 1. inte har en egen blogg? 2. aldrig läst en blogg i hela sitt liv? Kommer vi här någonsin kunna umgås igen utan att tafsa lite på bloggsamtal? Förmodligen inte. Jag är rädd att det här faktiskt kan ta över våra liv, som Cajjan själv uttrycker sig. Ja, mitt liv är i alla fall besudlat.

Men ikväll tänker jag inte komma med något elakt. Jag tänker trotsa er andra med några fina ord istället.
Cajjan: Trots att du har hittat en ny flickvän känner jag ingen annan som har så fin blond nyans som du.
Picknickkorg: Fortsätt gärna med ditt språkbögeri. Jag läser inte ens. Gnäll du bara. Jag vet vad du egentligen går för.
Blondinfeffe: Du borde vara med och äta ost med oss snart. Jag längtar efter att få se dig svulla.
Gabbis: Du kommer ju hem snart. Jag håller därför inne mina ord till dig och tänker istället tillägna dig en blöt kyss.



julrim

Vi tar ett paket ur julklappshögen
Vem är det till? Jo picknickbögen

Jag tar fajten

Okej, ni obildade små-apor kanske tycker att jag är och petar pinne i en brasa som inte borde bli petad. Jag ska bara säga er att jag petar var jag vill. Detta är en strid värd att ta.

Förresten borde inte konjunktionen "och" komma efter punkt. Slarvigt.

Från det ena till det andra. Vad sägs om att julrimma lite till paket? Om vi gräver ner stridsyxan och är överens om att jag har rätt. Sedan jobbar vi tillsammans och åstadkommer något kreativt. Vad sägs?

Avslutningsvis vill jag fråga Admin varför inte jag får lämna kommentarer på en blogg jag själv skriver på?

Tigga om det

Picknickkorg, när du skriver ett inlägg om någon slags språkpurism vet du ju att du tigger om stryk. Och jag lägger mina smutsiga fingrar på så många filthjärtan jag vill.

till picknickkorg (picknickfilthjärtat)

Se här när jag våldför mig på ditt älskade språk:
picko, du e ju ba så bing i bängen, bögen. När ja å han va lixom då,


ja ba fett lol, 4real. haha *smajl*, bögen,

din baksida e så allitegerad, bögen!!!!11
ejenklien vi vi ba me mimmi, bögen,

*kjaaaam fjån makajooonen* bögen,,,



Ser du vad jag har gjort med ditt älskade språk? Jag har besudlat det, våldtagit det, förstört det. Jag ser mig hur du sitter med SAOL i duschen och försöker tvätta bort det orena. Men du vet att det aldrig kommer att bli samma sak igen. Jag har förstört det, bögen

Om språkriktighet

Observera förresten i nedanstående inlägg hur konsekvent jag är med min styckeindelning. Lägg även märke till vilken skön avstavning jag gjorde.

Om jag får önska tycker jag att vi bör vårda det skrivna ordet ömt. Som om det vore en liten fågelunge.

Sluta hetsa

Jag har inte hunnit titta till denna blogg idag, vissa av oss arbetar faktiskt på arbetstid, innan det fullkomligt exploderade i diverse utläggningar om allt möjligt.

Till att börja med får vi nog lov att acceptera den manliga hegemonin som råder i världen och därför blir det som det blir, med hån och härskarstrategier. Jag ser snarare den här bloggen som en utmanare mot manligheten. Procentuellt är skribenterna uppdelat på följande vis enligt mig: 60% kvinnor, 20 % nästan flicka och 20 % dålig transa. Vi är för fanken antitesen, vi är queer-teorin i praktiken.

Granen plundras som alltid på trettondagen. Men håll dina smutsiga tassar från mina filthjärtan Cajjan.

På tal om kvinnomakt/förtryck

Och vet ni, mina kära vänner? Jag som administratör kan ju gå in och redigera/radera era inlägg medan ni inte kan röra mina eller dom andras. Det är kvinnomakt det. Tur att jag har sån pondus.

Granar och hjärtan

Jag undrar bara när vi ska ha julgransplundring? Ser fram emot att få våldföra mig på picknickkorgs filthjärtan som en riktig viking.

kvinnoförtryck?

Här förekommer det då inget kvinnoförtryck, snarare motsatsen. Detta är ju ett matriarkat som är helt dominerat av baconrosor. Sextioprocent "kvinnliga" skribenter. Usch och fy. Fight the power!

En liten fest kanske?

Gabbis, se det som anslagstavlan, som dom där lapparna man skickade på högstadiet, eller se det som en fest. En stor internet fest för inbördes beundran.

Och för er "män": Nog snackat om att ni har barr i grenen. Eller i alla fall granar. Ni ska alltid skryta, överdriva och smutskasta oss stackars kvinnor som kämpar oss fram i en värld fylld av förakt, hat och motstånd mot kvinnors framgång.
Om ni bara kunde skärpa till er lite, hålla en låg profil kanske?

Skål
//Michaelsson

lite statistik

Så här ser vår besöksstatistik ut idag, efter ett halvt dygn på internet:



Och härifrån har folk besökt oss:



Vi har totalt haft 13 unika läsare sedan vi började. Så enligt mina beräkningar, om vi fortsätter att öka i denna takt, så kommer vi att ha ca 1000 besök dagligen om några månader. Coolt. (Ni får inte kritisera hur jag har räknat ut detta, betänk att jag typ undervisar i matte och således är ofelbar)

och såhär är det också, eller?

Kan någon bara berätta för mig vad jag ska göra här? Vem ska jag mobba? Är det på mitt ansvar att jag ska berätta om blondinfeffes "ororande utslag"? Ska den här bloggen fungera lite som det där programmet anslagstavlan som är så spännande? VA VA VA?
Information, people, information.

så här är det

Anledningen till att jag inte har skrivit något än är ju att jag inte har något internet hemma. Däremot har jag en julgran. En julgran som är mycket större än picknickkorgs futtiga lilla åbäke. Min internetbrist förklarar jag med att jag är en profesionell bloggare som bara bloggar när jag får betalt. Eller rättare sagt, jag är en dålig anställd som bloggar på arbetstid.

En sak till....

Varför har inte blondinfeffe varit här och skvätt av sig? Och du Gabbis, har du ens hittat hit än? Nu är klockan 00:23 och somliga här har ju inte ett jobb att sköta. Jag skulle kunna gå och lägga mig, jag skulle kunna vara vaken lite till.

Jag tror jag går och lägger mig.
Puss på er.

p.s. Jag lovar att inte bomba sönder Little Dalarna. Men jag tänker så här...om ingen annan gör det....

onsdag 17 december 2008

Filthjärtan i mitt hjärta

Nu kanske det är någon som är lite för kaxig för sitt eget bästa. Som gud har sagt: "Kasta inte bajs i glashus".

Okej jag har filthjärtan i min gran, men jag har en gran. Min gran som jag har ställt upp i min lägenhet. Har du någon gran? Har du någon lägenhet att ställa granen i? När du har det kan du mopsa upp dig mot min gudomliga känsla för homestyling.

Med detta anser jag den saken utredd.

För er vetskap

Jag hoppas ni förstår vad det här kommer att innebära för er motherfuckers.

För er vetskap, picknickkorg har filthjärtan i sin gran. Det är vackert, sött men framförallt oerhört föraktfullt. Jag hoppas det blir dans runt din gran så småningom.

Dalarna, Dalarna, Dalarna

I en annan del av Falun satt några vänner och behövde ett gemensamt klotterplank. Här kan vi håna och hylla varandra så mycket vi vill. Förhoppningsvis ska det leda till att vi är lite snällare mot varandra IRL och bara håller oss till internetmobbning.