lördag 17 januari 2009

Här var det dött

Nu har det varit på tok för stilla här i Lill-Dalecarlia alldeles för länge därför tänkte jag starta på en ny tråd här. Ett utmärkt samtalsämne och för den delen isbrytare vid finare middagar som kanske är lite stela.

Sparrisdoften som sätter sig på urin efter intag av det ena ämnet och utsläpp av det andra ämnet. 1) Existerar fenomenet? 2) Vad påverkar fenomenet? 3) Är det inte detta det festligaste någonsin?

1) Ja, utan tvekan, det är bevisat av åtskilliga empiriska studier utförda av undertecknad.
2) Mängden av sparris påverkar förstås, men även typen av grönsaken. Frysdisk sparris ger minst påverkan, färsk sparris medelnivå men kamrater! Burksparris, det är som att känna doften av napalm i gryningen.
3) Tveksamt, men jag står vid vad jag kommit fram till.

Okej, samtala nu kring ämnet, ge ris och ros.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar